Dundi Angyal

A tudósok nemet mondtak a melltartóra

Tudtad, hogy október 13-án ünneplik a melltartó nélküliség napját Amerikában? A napot egyébként a mellrákra való figyelemfelhívás miatt hozták létre és arra ösztönzi a nőket, hogy ne hordjanak melltartót. Bár ha nagyobb méretű cicivel rendelkezünk, akkor nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás!

239316cbd40b91bef356f5457c569c03

Jean Dennis Rouillion, a Franche-Comte Egyetem kutatója 15 évig vizsgálta a nők melltartóviselésének előnyeit és hátrányait. A kutató 330, 18-35 év közötti nővel végzett kutatásokat. Ezek a nők már kisgyermek koruktól fogva viselik a melltartót. A tanulmány során a professzor azt tapasztalta, hogy ezek a nők se nem fájlalták kevésbé a hátukat, se nem volt kevésbé megereszkedve a mellük, mintha nem használtak volna. Jean Dennis szerint a melltartó sem akadályozta meg a gravitáció okozta elváltozásokat. A professzor azt is megállapította, hogy azok a nők, akik a vizsgálatok során nem használtak melltartót, a mellbimbóik 7 mm-el magasabban helyezkedtek el, mint azoké a nőké, akik használtak.

Jean Dennis arra is felhívja a figyelmet, hogy a melltartó  akadályozhatja a keringés megfelelő működését, és a melltartót nem viselő hölgyek mellének szövetei sokkal rugalmasabbak, ami a bimbó magasságát és a mell teltségét erősíti.

Azonban, hölgyeim, az egészség egy dolog, viszont mi, nők az esztétikai szempontokat is figyelembe véve, – mint a csábítás egyik eszköze – használjuk a melltartót.

Még több a mellről, melltartóról ITT.

Üdv: Dundi Angyal (Facebook)

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!