Dundi Angyal

Az első igazi csajos plus size szépségverseny jelöltjei: hús-vér nők

Hamarosan indul az I. Miss  Curvy Hungary Országos Molett Szépségverseny, ahová már nagyon sok dundi, molett, curvy hölgy jelentkezett. De még nem késő, hogy te is elindulj a megmérettetésen!

Most a jelöltek közül mutatok be néhányat, akik gyönyörűek, és büszkék a gömbölyded idomaikra.

Az alábbi kérdéseket tettem fel a jelölt hölgyeknek:

  1. Mutasd be magad 2-3 mondatban.
  2. Miért jelentkeztél a versenyre?
  3. Mit szeretnél elérni a versenyre való jelentkezéssel?
  4. Mit tennél meg azért, hogy még szebb legyél?
  5. Oszd meg velünk egy szépségtipped!

A lányok, hölgyek őszinte és nagyon megindító válaszai jönnek.

1.Jelölt: Dóra

Dóra 1

1.Mutasd be magad 2-3 mondatban.

“Cs. Dóra vagyok,  18 éves felvidéki lány. Egy magán szakközépiskolában tanulok alkalmazott grafikát 3 éve. Óvodás korom óta imádok rajzolni, ezért a szüleim beírattak egy művészeti alapiskolába, ahová 8 évig jártam ás el is végeztem. Szerencsére sikerült is ilyen középiskolát találnom, ahol fejleszthetem a rajztudásom. Egyaránt szeretek énekelni is. Kb 7 évig jártam népdalkórusba,  ami „Igricek“ néven  volt  ismert. Sok versenyen vettem részt, énekversenyen és rajzversenyen egyaránt, ahol jelentős eredményeket értem el.”

Dóra 2
2. Miért jelentkeztél a versenyre?

“Számomra fontos , hogy minket, dundi hölgyeket is elfogadjanak, mint vékonyabb társainkat. Ezt szeretném megmutatni mindenkinek, hogy egy telt hölgy is lehet gyönyörű, okos, intelligens, és egy istennő. Szeretném megmutatni, hogy én így érzem magam jól a bőrömbe, nem kell lefogynom ahhoz, hogy vonzó lehessek. Hiszen ha ezt sugározzuk magunkból, akkor mások szemében is vonzóak leszünk.”

3. Mit szeretnél elérni a versenyre való jelentkezéssel?

“Főleg azt, hogy más dundi hölgyeket is megismerjek, próbára tegyem magam, és ezáltal kihozzam magamból a legjobbat. Így hirdetve a Plus Size szépségét.”

Dóra 3

4. Mit tennél meg azért, hogy még szebb legyél?

“Pillanatnyilag nem tennék semmit, hisz naponta ápolom magam, hogy jól érezzem magam a bőrömben.  Az én mottóm az, ahogy az előzőkben is leírtam:  Fogadd el magad, és Te leszel Az Istennő.”

5. Oszd meg velünk egy szépségtipped!

“Reggel és este a bőröm szépségéért egy Nivea peelinges terméket használok, hogy leradírozza az elhalt bőrt. A legjobb, hogy a Nivea egyáltalán nem szárítja ki a bőröm, ezért is szeretem a Nivea termékeket, így reggel és este egyaránt alkalmazható. Valamint a dús és egészséges szempillákért esténként ricinus olajat használok, ami nálam teljes mértékben működött.”

 

2. Jelölt: Emese

Emese

“T. Emese vagyok, szentesi születésű lány. Imádok társaságban lenni, új embereket dolgokat megismerni és kedvelem a kihívásokat.
Világ életemben a súlyommal küzdöttem… nemrégiben ébredtem fel, hogy valójában nekem nem is kellett volna, hogy bajom legyen az alakommal, mert (így utólag nézve a képeim) nem is igazan voltam duci. De a média és világ azt sugallta légy sovány és tökéletes. De ma már tudom, hogy egyik sem kell a boldogsághoz. ezert jelentkeztem. Hogy elmondhassam mindenkinek, hogy mindenki jó úgy ahogy van. És nem szégyen szeretni az abált szalonnát és töltött káposztát, a csokoládéról már ne is beszéljünk.
Szeretném minden nőnek elmondani, hogy élni tudni kell. Túl gyorsan telik az idő ahhoz, hogy mindig a mérlegen sírjunk. Mások miatt változzunk. Nem kell!!!! Csak magadért mindent! Én szeretek sportolni… de ha elkezdek mozogni, te fogyózol? NEM! csak szeretem. Egészségesen igyekszem élni. De az én életmódomban van zsír és cukor. Mert anya fánkja apa disznósajtjával bomba kombináció. Csak tarts mértéket.
Igen engem is zavar a hasam, hurkák, főleg a narancsbőr!!! De ahhoz photoshop nem kell, hogy boldognak láss! Örüljünk, hogy élünk! Hogy néhány úszógumi ellenére is egészségesek lehetünk. És boldogságunk osszuk meg másokkal! Mosolyt adsz és azt is fogsz visszakapni 🙂 és szebbé teheted néhány magától minden ízt megvonó embertársad napját. És tudjatok mit? Mindenkiben van szépség!!! És az ott a szívében, tekintetében látszik igazán.
Hogy meg szebb legyek? Uhhh jó kérdés… picit pocakból ledolgoznék? Vagy kence narancsbőr ellen? Vagy koplalni? Jaaa neeeem!!! Megtanulnék sok-sok viccet (de sajna sosem jegyzek meg egyet sem)… és csillogó szemmel mesélve mosolyognék mindig, hogy a kis gödröcskéim látszódjanak az arcomon. És másokat így megnevettetve, boldogságukban talán szebbnek látnának.
És a szépségtippem is ez volna! Hiába a flancos ruha, vakolat az arcra, ha a nevetésed nem szívből jön! Szeresd Önmagad! Vedd eszre!!! A tükörben a szépséget!!!”

 

3. Jelölt: Györgyi

györgyi 1

“Györgyi vagyok, képzőművész ,vállalkozó. Másfél éve, egy szépségverseny kapcsán csöppentem a ” plus size” világába, ahol azóta modellként is kipróbálhattam magam. Hosszú utat jártam be az önelfogadásig, de mára, a 4. X-en túl rájöttem, hogy a szépségnek nincsenek paraméterei és az, hogy hogyan éljük meg, bontakoztatjuk ki nőiességünket, csakis rajtunk áll.  Nagyszerű közegre találtam,  és ez ösztönöz a mai napig, hogy én is motiváljak, segítsek másokat. Hogy miért jelentkeztem a versenyre?-  Természetesen mindenki azért nevez, hogy  elnyerhesse a koronát . Ezalól én sem vagyok kivétel. De kevesebben gondolhatnak bele, hogy ez olyan szimbólum, ami felelősséggel is jár. Egy számomra nagyrabecsült hölgy, aki személy szerint egy híres család grófnője volt, azt mondta “Szolgálni kell, rang és név nélkül is “.

gyögyi 2

És, hogy mit szeretnék elérni a jelentkezéssel? Izgalmas, hogy kipróbálhatom magam, tapasztalatokat gyűjthetek és értékes emberi kapcsolatra, barátságokra tehetek szert. Részese lehetek egy csodálatos élménynek, amelyre annyi nő vágyik, jóllehet sokan titokban. Ez a verseny egy nagyszerű kezdeményezés, számtalan lehetőséggel, melyből mindenki kiveheti azt ami számára fontos cél lehet. A szépségért mindig tenni kell. Ami 20 évesen még természetes, később már komoly munka. Ha rendszeressé teszünk életünkben apróbb jó szokásokat, azok előbb utóbb nagyon is kifizetődnek.

györgyi 3

Gondolok itt arra, hogy törődjünk magunkkal és figyeljünk a testünk jelzéseire. Amelyek számomra a legfontosabb a rendszeres sport, a pozitív gondolkodás és természetesen az ápoltság. Ahogy  egy bölcs mondás tartja: “Előbb-utóbb te ülsz ki a az arcodra! Az életed és az érzéseid.” Végezetül “szépségtippem” az lenne, ami bárki számára elérhető. A jó dolgokból sohasem árt a sok: fogyasszunk sok vizet, aludjunk eleget és mindig nevessünk! … Ha nincs okunk rá, akkor pláne!”

4. Jelölt: Lilla

Lillus

“Lillus vagyok, 21 éves, Budapesten lakom párommal és 21 nem hétköznapi állatommal (4 patkány, 15 madárpók és két gekkó), így összesen 148 lábunk van együtt. Az életem szerves része a hastánc, immár 6. éve, de 2 éve a gótikus hastánc műfajában ügyködöm. Ezen kívül még ékszerekkel foglalkozom.

Nagyon megörültem, amikor megláttam a Miss Curvy felhívását! Ilyen lájkolós versenyre már többször jelentkeztem, de sok esélyem nem volt, nekem nincs többezer ismerősöm, akiket mozgósítani tudok, máshol pedig az alkati adottságaim nem feleltek meg a jelentkezéshez. Pont ezért örültem annyira, amikor megláttam ezt a lehetőséget, úgy éreztem, ez a nekem való szépségverseny. (Remélem, ezzel a zsűri is egyet fog érteni)

Természetesen, mint minden jelentkező, egy szép helyezést szeretnék elérni. De ez nem is igazán az én sikerem lenne, hanem az egész Curvy society-é, hogy a média és a világmárkák által sugárzott irreális testkép ellenére, mi igenis felvállalhatjuk magunkat, és igenis szépek vagyunk! Bárki fejére is kerül a korona, azt az összes curvy lány és nő a magáénak is érezheti!

Sajnos nem sok időm jut szépségápolásra, no meg estére nagyon fáradt szoktam lenni, de igyekszem minden este lemosni a sminkemet, és hidratálóval bekenni az arcomat. Rendszeresen járok kozmetikushoz, a dermabráziótól mindig szép selymes, puha lesz a bőröm.

Mivel nincs az a smink, ami a nőket szebbé teszi egy mosolynál, az én azt tanácsolom Nektek, hogy mosolyogjatok minél többet!”

 

5. Jelölt: Kriszta

Kriszta

“B. Kriszta vagyok. Egy 25 éves vidám, folyton pörgésben lévő nő. Mindenem az éneklés és a tánc, előbbivel van szerencsém komolyabban is foglalkozni. Ami nem elhanyagolható, nagyon nagy macska rajongó vagyok így otthon is van jelenleg 6 cicus, igaz én családi házban élek.
A versenyre magam miatt jelentkeztem leginkább. Szeretnék magamnak újra és újra bizonyítani, hogy tudjam és megmutathassam, hogy igenis képes vagyok kihozni magamból mindig, mindenhol a maximumot.
Ha esetleg dobogóra tudnék kerülni mégjobban igyekeznék megmutatni az embereknek, hogy a dundi, teltebb emberek is ugyanolyan aktív és sokszínű részesei az emberiségnek mint bárki más, mivel ugye mire mennénk ha mindenki ugyanolyan lenne, ha mindenki egyszínű lenne.
Igazából én magamról azt vallom, hogy szép vagyok. Ezen általában a smink tud sokat dobni, de szépészeti beavatkozásokon nem szívesen vennék részt.
Nem vagyok híve a különböző krémeknek, kencéknek, én a szappan-víz kombóra esküszök reggel és este is.

 

6. Jelölt: Melinda

3

“Melinda vagyok, életvidám nő. Mindig is súlyproblémáim voltak, többször lefogytam már akár 20-30 kilót is. De aztán szép lassan mindig visszakúsztak a kilók.

A verseny, amint neve is mutatja egy megmérettetés, és ez az én kos lelkemnek egy adrenalin-bomba. Szeretnék csúcsformában lenni! Mindeközben szeretnék megismerkedni hozzám hasonló, elégedett, kedves és pozitív emberekkel. És már most érzem, hogy ez így is lesz! 🙂

A versenyen azért szeretnék jó helyezést elérni, mert vonz a divat világa és szeretnék jobban belelátni ebbe az egészbe. A fotózás is nagyon érdekelne. Ugyanakkor szeretném, hogy többen megismerjék a blogomat, hogy ezzel folyamatos pozitív visszajelzést, vagy egy kis szigetet teremtsek a hozzám hasonló curvy és gyönyörű nők részére, ahol feltöltődhetnek.

Hogy még szebb legyek? Az tuti, hogy kés alá nem feküdnék! Inkább iszonyatos módon elkezdenék sportolni, meg mindenféle kencéket kennék magamra. De ami a legfontosabb: a szépség belülről fakad. Ha valaki a lelkében nem rendezett, stresszes, és nincs megelégedve önmagával és a környezetével, akkor ez kiül az arcára is. Tehát inkább befelé kell figyelni, hogy kívül még szebbek lehessünk. Amint kint úgy bent, amint bent, úgy kint.

A szépségtippem pedig a szolizás. Ebben a zord téli időben a stressz legjobb ellenszere. Ha ide elmenekülök: abban a negyedórában elképzelem, hogy egy hófehér homokos tengerparton pihenek, és minden gondom elszáll!”

Kedves Lányok, Hölgyek! Még nincs késő, ha te is kedvet kaptál a megmérettetéshez, jelentkezz ide kattintva: Miss Curvy Hurngary. Szegeden, Győrben, Debrecenben és Budapesten lesznek a válogatók hamarosan! De még semmiről nem késtél le!

Ha te is gyönyörűnek tartod a lányokat, oszd meg másokkal is a cikket!

Üdv: Dundi Angyal (Facebook)

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!