Dundi Angyal

Ez az a test, amelyik…

Ez a #bodypozitiv reklám úgy ünnepli a kerek női testet, hogy te is azonnal beleszeretsz!

2016-03-16

A “Lane Bryant” márka néhány napja tette fel a világhálóra legújabb reklámját: This body, azaz Ez a test címmel. A videóban a legkeresettebb curvy modellek, többet között Ashley Graham szerepel. Amerikában a curvy és/vagy a plus size modellek egyre elfogadottabbak és keresettebbek, az NBC és az ABC csatornák mégis elutasították a videót. Az ok: a videó túlzottan “illetlen”. Én inkább azt gondolom, hogy még mindig nem tartják emészthetőnek, ha egy molettebb nő modell karrier álmokat dédelget.

A videóban láthatjuk Ashley-n kívül Precious Lee, Tara Lynn, Denise Bidot és Grúzia Pratt modelleket. Nem is akárhogy – meztelenül, vagy éppen gyermeket szoptatva.

Ez az a test,

  • “amelyik után megfordulnak”

  • “amelyik megmutatja neked, hogy kerekded vagy”

  • “amelyik kész forradalmat indítani”

  • “amely szerelem által született”

  • “amelyik szoptat” …

a lényeg, hogy az állítások pozitívak legyenek!

A márka a videót azért forgatta, hogy “megünnepeljék, és tiszteljék a nőt minden formában és méretben. Minden nőnek ünnepeltnek kell éreznie magát. Azt akarjuk, hogy a (curvy) hölgyek vonzzák a média figyelmét, és majd mindenki maga eldönti, hogy ez jó-e vagy sem.” “Mi a nőt ünnepeljük, akár szoptat, akár babát vár” akár jógázik, “és próbálja lebontani a korlátokat, melyek körülveszik.” A nőt ünnepeljük, aki csak “lenni akar, úgy, ahogy van.”

A Lane Bryant márka nagyon is erősen feszegeti a határokat. Tavaly például a #NoAngel mozgalmukkal vívták ki a figyelmet, amikor a Victoria’s Secret modellek kampányát utánozták.

És te milyen pozitív állítást tudnál mondani magadról?

Fejezd be a mondatot kommentben! (Kérlek írj ide a cikk alá… vagy a FACEBOOK-on –  ezzel mi is kiállunk a kezdeményezés mellett!)

Ez az a test….

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!