Dundi Angyal

Mi kell a nőnek? Nyílt levél a mai férfiaknak

Ez a mai bejegyzés, lehet hogy kicsit szubjektív lesz. Az is lehet, hogy lesz olyan férfi, aki megsértődik rám. Előre is elnézést kérek azoktól, akik mást vártak a bejegyzéstől.

férfi

Kedves (mai) Férfiak!

Szeretném elmondani nektek, mire is vágyik egy mai, igazi nő. Először is, NEM macsókra van szükségünk! Nekünk hús-vér férfiak kellenek. A valódi férfiak nem illatosabbak, mint mi, nők. Nem azt mondom, hogy patakokban csorogjon az izzadság aputestetekről és, hogy a nyári kánikulában egy-egy hónaljstiftet ne maszatoljatok szét bizonyos helyeken, de az sem szimpatikus, ha szemben megyünk egymással az utcán és már két méterre tőletek érezzük azt az erős, parfümillatot. Szóval, kérünk bennetek, mértékkel illatozzatok!

Külsőre? Azt mondják, hogy a férfi, ha már csak egy hajszállal is szebb az ördögnél, akkor van olyan hölgy, aki beleszeret. A mindenhol borotvált testű férfi számunkra nem igazán szimpatikus: olyan mintha egy serdülővel lennénk együtt. A nőknek nem az számít, hogy mennyit tudtok fekve nyomni, hanem az, hogy utána mennyire vagytok kedvesek velük. És attól sem függ, hogy ti izmosak vagytok-e? Inkább az számít, hogy mennyire érezzük magunkat nőnek mellettetek. Hogy mitől érezzük magunkat igazi nőnek? Ha odafigyelnek ránk. Ha bíznak bennünk. Ha szépnek látnak. Ha okosnak látnak. Ha kedvesen látnak.

A nőnek nem azért kellenek a férfierő, az izom, mert az olyan szép. Hanem azért, hogy biztonságban érezze magát mellettetek. Hogy amikor az éjszaka közepén valami neszre felébred, ne azon kelljen agyalnia, hogy a lehető legnagyobb csendben előbányássza az ollót a fiókból, a zseblámpát és felkapja az esernyőt. Hogy amikor felébred a férfi mellett, akkor elmosolyodva visszabújjon az ölelésbe és tovább aludjon.

Ehhez nem kell kockás has! Ehhez a pocak tökéletes. Mert a pocak mást is mutat: azt mutatja, hogy szeretitek a főztünket, hogy jóízűen esztek. Hogy veletek együtt tök jó enni. És ahogy az ételt fogyasztjátok, azt is megmutatja, hogy az élethez hogy álltok hozzá. Lelkesen, vidáman és pozitívan.

Ha már a sportnál tartunk. Nekünk nem élsportolóra van szükségünk, akit csak a fitnesz érdekel. Örülünk nektek, ha be tudtok verni egy szöget a falba, ha bevásárláskor ti cipelitek a nehezebb szatyrokat fel a negyedikre. Ha úgy döntünk, hogy divatozásból, vagy valódi hívőként átrendeztetjük veletek a lakást a feng shui szerint (idén harmadjára).

Szükségünk van arra, hogy néha “csakúgy” eszetekbe jussunk, és küldjetek egy smst, akár csak egy smile-val.  Vagy épp hazafelé hozzatok egy szál virágot. Minden ok nélkül. És ha lehet, ne is legyen ok arra! ,-)

Legyetek tisztelettudóak és udvariasak velünk. Mert a legöntudatosabb nőnek is jól esik, hogy az illemnek megfelelően előre engedd a társaságodban lévő hölgyet. Egy nőt ez felemel és kivirul tőle. És felnéz a férfire!

Tudom, manapság nem menő, de a legtöbb nő a szíve mélyén őszinte, jóhumorú, kedves mackóra vágyik, aki mellett nem kell se soványabbnak, se szebbnek, se viccesebbnek látszanunk, mint amilyenek vagyunk. Aki úgy fogad el bennünket, ahogy vagyunk. És mi is elfogadjuk olyannak, amilyen.

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Vili aki nem veréb says:

  Édes isten,mekkora süketelés… 😀 Első ami számít a nőknek,az a $$$$$,tehét az “emberi értékből” az érték része valóban lényeges 😀 Tény,hogy ezzel a csodaszerrel egy vékony/dagi/ragyás/büdös stb srác is megszerez bomba nőket. Emellett a szépen kigyúrt,és mindenképp “”trendi”” srácok a tuti befutók. Az a vicc,hogy általában azok a nők buknak a legjobban az ilyenekre,akik ennek az ellenkezőjét hangoztatják 😀

 2. Kata Fürész says:

  Drága Dundi Angyal! Minden betűd igaz, szerintem ilyennek kell(ene) lenni egy igazi hapsinak, mindegy mennyi idős. Ha fiatal azért, mert keresi párját, ha középkorú vagy idősebb azért, mert megtalálta a párját és szeretné megtartani. Nem vagyok fiatal, de ilyenre vágytam kislányként, amikor álmodoztam majdani családomról. Aztán nem igazán találtam meg sajnos, de ötvenen felül eljött a nagy Ő…és igen, ilyen amilyennek leírtad. Ismét fiatalnak érezzük magukat a kölcsönös odafigyeléssel, a másik kedvességével. Ez kell és a körülöttünk levő világot is szebbnek látjuk.

 3. Kedves Szilárd!
  Köszönöm szépen a tippjeid és a jókívánságod! Neked is hasonló jókat kívánok! Találd meg azt a nőt, aki boldoggá tesz! 🙂 D.A.

 4. Brandhuber Szilárd says:

  Én azt mondanám, hogy azok a pasik, akiket Ti kerestek, körülbelül olyan ritkák, mint azok a nők, akiket mi férfiak keresünk. Nem akarok és nem is szeretnék általánosítani, de az ideális férfi nem feltétlenül úgy néz ki, mint Jason Statham vagy Marky Mark. Ezek a srácok talán félénkebbek a csajozás terén. De az alapvető hiba ott kezdődik, hogy ha nem vagyunk divatb*zik (elnézést), már nem is állnak Velünk szóba. De hogy válaszoljak a kérdésedre: ezek a srácok inkább a nyugisabb kávézókat, pubokat részesítik előnyben, vagy múzeum, vagy házibulik, parkok, esetleg komolyabb élőzenei koncerteken (jazz, pop, soft rock). Persze itt is összefuthattok csalódásokkal, mint ahogy egy utolsó lebujban egy hatalmas pozitív tapasztalattal. A felsorolt helyeken valószínűleg több értelmes, és komoly szándékú emberrel fogtok találkozni. Bár a legjobb recept 2 alapfeltétele: Ne görcsölj rá, és ott keresd, ahol még álmodban sem keresnéd! 😉 Kívánom Nektek, hogy megtaláljátok a boldogságot, és az örök szerelmet!

 5. Dundi Angyal says: (előzmény @Mihály Kata)

  Hát igen. Lehet, hogy ott van mellettünk, akit keresünk, csak valamiért nem vesszük észre! 🙂

 6. Hát azt nem tudom. Első blikkre azt mondanám, hogy bárhol. De nem biztos, hogy így van… 🙁 Lehet, hogy már ott van melletted! 😉
  Nekem inkább az a gondom, hogy férfiben nem találok olyat, akit a cikkben leírtam… Visszadobom a labdát: Ilyen pasik merre járnak? 🙂

 7. Mihály Kata says:

  Az én párom 6! évig volt egyedül mielött találkoztunk. Azt mondja vagy barátnak akarták vagy észre sem vették a nők. Mintha láthatatlan lenne. Ha úgy vesszük én se vettem észre. Egy helyen dolgoztunk régóta de ha véletlenül nem kezdünk el chat.hu n beszélgetni valószínűleg ma se veszem észre

 8. Brandhuber Szilárd says:

  Szia, Dundi Angyal! Nagyon tetszik a cikked. Ebben semmi sértő nincs, sőt jó tudni, hogy vannak még a világon olyan nők, akik az igazi emberi értékeket keresik. Akik megsértődnek azok nem is igazán érdemelnek igazi nőt. Mivel én is hasonlóan finom hölgyet keresek, ezért szeretném kérni a segitsegedet. Manapság hol lehet olyan hölgyekkel ismerkedni, aki azért tud szeretni, aki vagyok, nem pedig azért ami vagyok!? Válaszodat és segítségedet elore is köszönöm!

 9. Dundi Angyal says:

  Igen, mi is lehet, hogy nem vagyunk elég figyelmesek és nem vesszük észre a rendes pasikat a közelünkben….

 10. Mihály Kata says:

  Szia Én is észrevettem egy furcsa trendet. A szomszédunkból kijött valami fura lény sztreccsfarmerben és Kleopátra hajjal… Kis megfigyelés után Rájöttem hogy fiú. De tapasztalatom szerint ez 30 alatt jellemző náluk inkább. Továbbra is úgy gondolom sok nagyon kedves rendes 30as pasi van csak sokszor elbújnak vagy nem vesszük észre őket. (Két jóképű intelligens magányos fiú lanytesoja


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!