Dundi Angyal

Hagyjátok a nőket önmaguknak lenni!

Nem kell szépnek lenned! Nem kell csinosnak lenned! Nem kell mindenkinek megfelelned!

Jess Fielder a fotós, egy #bodypozitiv kampányba kezdett a Facebookon, ahol az átlagnők által feltöltött fotókat már több, mint  300 000-en osztották meg. Az alábbi szöveggel osztotta meg a képeket:

“Nem kell szépnek lenned! Nem kell csinosnak lenned! Nem kell mindenkinek megfelelned! Nem kell azért csinosnak lenned, hogy megfelelj a férjednek/barátodnak/munkatársadnak/ vagy éppen bárkinek az utca emberei közül. Nem tartozol az édesanyádnak. Nem tartozol a gyerekednek! Nem a külsőd alapján fognak beosztani, osztályozni, mint nőt. Nem a szépségeddel fogsz fizetni az albérletért.”

Majd így folytatta:

“Szeretném megköszönni, hogy ezek a gyönyörű nők részt vettek ebben a projektben. Ezek a nők hajlandók voltak egy pusztában nemcsak a testüket megmutatni, de a lelküket is elénk tárták. Ők egy-egy lapra felírtak egy mondatot, amikor valaki olyat mondott nekik, ami önbizalmukat negatív irányba mozdította el. A második lapra pedig fel kellett írniuk valamit magukról – nem a testükről. Ekkor már felcsillant az arcuk! Ők mind gyönyörűek. És bízom abban, hogy ezt nemcsak a felvételek készítése alatt, de akár egész életükre megjegyzik!”

3 1

Csinosabb lennél, ha lefogynál.


3 2

Még itt vagyok!


2 1

Csekkold, mit eszel!


2 2

Okos vagyok!


1 1

Ha ilyen maradsz, sosem szeret beléd senki.


1 2

Én egy ápolónő vagyok.

Nem szabad hagynunk, hogy bárki más megmondja, hogy milyennek kell lennünk. Legyünk olyanok, amilyenek szeretnénk lenni. Ha változtatni szeretnénk, akkor pedig, saját döntésünkből – változtassunk.

Nézd meg a többi fotót is ITT.

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!