Dundi Angyal

Nyílt levél azokhoz, akik a túlsúlyos tornászt gúnyolják!

Az internet népének fele Alexa Moreno mellé állt, a másik fele pedig gúnyolja

Alexa Moreno, a mexikói olimpikon a 31. helyen végzett az Olimpián. De nem is ez a hír vele kapcsolatban. Inkább az, hogy túlsúlyosnak tartják (pedig csak 50 kg).

Az internet népének fele  mellé állt, a másik fele pedig gúnyolja. A gúnyolódóknak üzenem:

Kedves túlsúlyos-tornászt-gúnyoló!

Te, aki a televízió előtt tespedsz akár éjjel, akár csak napközben az összefoglalót megnézve az Olimpiáról. Te, aki a közvetítések közt szotyit rágsz és sört vedelsz, Te, akinek a legnagyobb szórakozása az, hogy bármit lát a tévében, vagy az életben, csak lefikázza. Igen, hozzád szólok most, sörhassal és oltári jó humorérzékkel megáldott, az asztalra még semmit le nem tevő megmondóember!

Te! Felkelnél élted minden egyes napján hajnali 5 órakor, hogy elmenj futni, hogy kondiban legyél? Aztán amikor lefutottad a köröket elmennél dolgozni, majd este munka után mennél az edzőterembe, és tanulnád a számodat? Te fogyóznál és diétáznál csak azért, hogy eljuthass egy olyan Olimpiára, amelyre a hazádból nagyon kevesen jutnak el? És vállalnád a sok lemondást? A bulikról, az éjszakázásról, a kedvenc kajáidról és az idődről (amit életed nagy részében a tévé előtt tespedve töltesz)? És vállalnád a sok kudarcot és a fájdalmat, csak azért, hogy tudva, hogy nem leszel Olimpiai bajnok azért olyan lelkesedéssel csináld végig a gyakorlatodat, mintha aranyvárományos lennél?

Ha minden kérdésemre igen a válaszod… Akkor sem tetted meg! Ha viszont van, amire nemmel válaszolnál… Na akkor szerintem te vagy ez:

750alexa

és nem Alexa Moreno!

https://www.youtube.com/watch?v=pnixgZgNuoY

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!