Dundi Angyal

Hogyan szabadultam meg 9 nap alatt 7,5 centitől?

Olvasói levél a 9 napos méregtelenítésről

Nemrégiben megláttam a Facebookon, hogy egy általános iskolai osztálytársam nagyon feldobva posztolta az alábbi képet:

Ági méretek

Bennem azonnal felvakkantott Rex, a nyomozókutya és tollat billentyűzetet ragadtam, megkértem, meséljen arról, hogyan sikerült fölös kilóktól megszabadulnia és hogyan pörgött fel teljesen  az élete az életmódváltása hatására. Az Ő történetét hoztam nektek mára:

“Üdvözlet a Dundi Angyal olvasóinak!

Anya vagyok. Feleség. Gondozónő. Gazdi. Egyszóval Falkavezér.

Egy Vezér határozott, magabiztos, kiegyensúlyozott, következetes. Kézben tartja és irányítja a dolgokat. Ez lennék én! …?

Helyesebben fogalmazva ilyenné akarok válni!

Ezt a döntést hoztam meg, miután hónapok óta valahogy nem éreztem jól magam a bőrömben. Állandóan fáradtságot, és kimerültséget éreztem, nehezemre esett a „mit főzzek ma?”-kérdéssel nap, mint nap megküzdenem. Törekedtem a változatosságra, valahogy mégis egyhangú és gyorsan elkészíthető ételek születtek.  A testmozgás kimerült a biciklizésben: bevásárlás, a gyerekekért menni, ügyeket intézni, kutyát futtatni, mindenhová.

Ági 2

Azt hittem, és azt éreztem, hogy ez elég ahhoz, hogy a napi sportolás meglegyen.  Így éltem a napjaimat és észrevétlenül a kilók egyre szaporodni kezdtek. El voltam keseredve, hogy a kedvenc nyári ruháimról le kellett mondanom, mert kihíztam őket. Nem tudtam beletörődni, hogy nincs elég energiám a gyermekeimmel játszani. Ez volt az a pont, amikor elhatároztam, hogy változtatok ezen. Éreztem, hogy meg kell szabadulnom a pluszsúlytól, mert visszafog, ezért elkezdtem egy 9 napos tisztítást, méregtelenítést. Ha téged is érdekel hogyan, szívesen segítek!

Bizakodni kezdtem, amikor már délelőttönként kávé nélkül is megbirkóztam a házimunkával, és a feladataimmal! Majd egyre inkább energikusnak, frissnek, fokozatosan élettel telibbnek éreztem magam! A kúra végén méreckedtem csak újra és nagyon boldoggá tettek az eredmények! Fogytam! … És fitten pingpongoztam a gyerekekkel!

A 9 napos méregtelenítő kúra után 5 nappal is jó a közérzetem és könnyűnek érzem magam! Pörgős, boldog és elégedett vagyok! A családom is élvezi a tisztítókúrával járó életmódváltozás előnyeit! Büszkeség tölt el, mert hoztam egy döntést, kitartottam mellette elszántan, még az első nehezebb napokban is!

Ági 1 2

A kezdetek 🙂

Fellelkesít az eredmény, hogy folytassam, amit elkezdtem, mert látom, hogy  el tudom érni, amit kitűztem magam elé!

Ági méretek

Az eredmény

Elhiszem, hogy olyanná tudok válni, aki kézben tartja és irányítja a dolgokat! … mint egy jó Vezér!”

Nagyon köszönöm a sikersztori beszámolóját Téglásné Farkas Ágnesnek. Ha te is belevágnál hasonlóba, kattints a Facebook-profiljára és elmeséli neked, hogyan sikerült ezt a fantasztikus eredményt elérnie! ITT.

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!