Dundi Angyal

Milyen nők jönnek be leginkább a férfiaknak?

Mely testalkatú nőt nézik meg a férfiak leginkább? Önkéntesekkel vizsgálták

Melyik testalkatú nőket nézik meg leginkább a férfiak? 10 önkéntest kértek fel, és egy szemmozgást követő eszköz segítségével követték nyomon, hogy melyik nőnek szentelik a legtöbb figyelmet: a sportosnak? A dundinak? Az átlagosnak?

alakok

Örök dilemma: a férfiaknak milyen testalkatú nő jön be? A kerekeded? A kislányos? A sportos?

Állítólag a férfiak elsődleges érzékelés a szem. Vagyis, ha valami/valaki megtetszik nekik, akkor arról nem tudják levenni a szemüket. Ezt a „tulajdonságot” alapul véve vizsgálták meg, hogy ki is igazán vonzó hím nem szemében.

Három modellt kértek fel: Sophia De Lancey-t, aki 30 éves, Stephanie Warrent, aki 27, és Inesa De La Roche-t, aki 35 éves. Egy szobában egymás mellé állították őket és 10 idegen férfi lépett a szobába, és egyenként odamentek hozzájuk. Ezután felszerelték a férfiakat egy szemre erősíthető kütyüvel, mely a szemmozgást követi és 30 másodpercig figyelték. a reakciót. A lányok hasonló öltözetben voltak: farmerben és a szűk felsőben.

pasik

Tony, az egyik tesztalany bevallja, hogy bár úgy érezte, mintha “egy nagyon szürreális látszerészeti utazásban lenne része, de a bal oldali lány igazán megfogta a fantáziáját.  És íme az érdekes teszt végeredménye. 

Szóval a teszt szerint a leginkább vonzónak a kerekdedebb nőt látták a tesztalanyok!

Bár a tudósok azt állapították meg, hogy összességében a 18-20 év körüli, enyhén kerekded, de sportosabb alkatú lányok a vonzóak a férfiak számára.

Forrás

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!