Dundi Angyal

Egyedi babaruhák, amelyek piciknek és nagyobbaknak is stílusosak

Ma egy fiatal anyukával készített riportot hoztam nektek, aki hobbiként kezdte a babaruhavarrást, de mára már saját kollekcióját árusítja.

babaruha-8

A napokban találkoztam Nikivel (Suha-Grlic Nikoletta), aki egy hobbiból lassan nemzetközi szintű gyerekruha-üzletet épít fel. Nagyon lelkes a fiatal anyuka és én csak lesek, hogy mennyire sok energiája jut mindenre. A kislánya nevelgetése mellett saját babaruha-webshopot üzemeltet, ahol a saját maga által készített ruhákat árusítja.

babaruha-6

Dundi Angyal: Mikor kezdted el a varrást? Hogy jutott eszedbe, hogy ahelyett, hogy a boltban vennél babaruhákat, inkább te készíted el azokat?

Niki/AngeLina Baby Shop: Tavalyelőtt ősszel gondoltam egyet, és előkaptam a 15 évvel ezelőtt kapott varrógépem és varrtam egy hordozós takarót a bébimnek. Aztán jött a többi… nadrágok,  bodyk, mosható pelenkák… Textilipari suliba jártam, így már a szabás-varrás, tervezés alapjaim megvoltak.

babaruha-4

Dundi Angyal: Hogyan indult a dolog? Mik a terveid? Hogy fogadják az anyukák a rucikat? Mit tartasz fontosnak?

AngeLina Baby Shop: Nagy terveim vannak, de konkrétumokról még nem beszélnék. De ha összejön, akkor mindenki időben értesülni fog róla. Egyébként eddig szinte mindig csak pozitív visszajelzéseim voltak. Aminek nagyon örülök, és nagyon sok képet is kapok a picikről amint az én ruháimban “pózolnak”. Fontosnak tartom a jó kommunikációt a vásárló és eladó között. Ezenkívül azt, hogy elégedett legyen mindenki a kapott termékkel, főleg a picik. Ami meg fontos, hogy az anyagok minősége jó legyen, főleg pamut alapanyagokkal dolgozom.

babaruha-5

Dundi Angyal: Vannak-e távlati terveid?

AngeLina Baby Shop: Igen van, szeretném még nagyon sokáig ezt is csinálni, és hogy minél több elégedett vásárlóm legyen. Nemzetközi szinten…

babaruha-3

Dundi Angyal: Mit keresnek a szülők leginkább? Megrendelésre is készítesz rucikat? A kicsi növekedésével a kollekciód is “nőni fog”?

AngeLina Baby Shop: Sok ruhát készítettem megrendelésre is, és nagyon szerettem. Most az ünnepek előtt viszont szerveztem egy online karácsonyi vásárt, ahová az általam tervezett ruhákat töltöttem fel. A kollekciót mindig próbálom úgy alakítani, hogy a kisebbek, de a kicsit nagyobbak is, mint a lányom megtalálják a megfelelő méretet. Nagyon népszerűek a „maxaloones” nevű nadrágok, amelyek több évig hordhatóak, így nagyon praktikusak.

babaruha-1

babaruha-2

Tényleg nagyon kreatívak és vagányak a ruháik. AngeLina Baby Shop további sok sikert kívánok!

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!