Dundi Angyal

10 ok, amiért a férfiak nem kedvelik az őszinte nőket

A filantropikumon ütötte meg a szemem egy cikk, amit úgy éreztem, hogy rólam szól. Sajnos/szerencsére Kos csillagjegyű vagyok. Aki nem ismeri a Kos nőket, azoknak elmondom, hogy a Kos egy eléggé impulzív, ami a szívén, az a száján, és túlzottan nagy igazságérzettel rendelkező jegy. A fafejűségről nem is beszélve. Ezt lefordítva a párkapcsolatra (ami nálam éppen egy légüres tér ,-) : ismerkedés során ragaszkodom az általam elképzelt képhez. És ezzel lehet, hogy elmulasztok olyan lehetőséget, amelyből talán végkifejletképp 100%-os kapcsolat lehetne… Ez van. Legalább már képes vagyok szembenézni ezzel a hibámmal. 🙂

Naszóval, ma elmesélem, miért is szívás, hogy túlságosan őszinte vagyok – már az első randin is. Képtelen vagyok megjátszani magam. A pasik meg ilyenkor sikítva lapítva elsunnyognak.

10 ok, ami miatt a férfiak nem csípik az őszinte nőket

1. Az őszinte nő sosem fél kimondani az igazat. Nem fog hazudni se magának, se a másiknak. Még akkor sem, ha tudja, hogy emiatt a másik elmenekül, vagy egy életre megutálja őt. Még akkor sem, ha mindenki más inkább sunnyog, ő nem fogja be a száját, ha véleménye van.

2. Az őszinte nő felteszi azokat a kérdéseket a férfiaknak, amiken a többi nő csak agyalni mer, vagy éppen női praktikákkal próbál kiszedni “áldozatából”. Pl. Akarsz gyereket? Ezzel a kérdésemmel a legtöbb férfi nem tud mit kezdeni… Főleg az első randin.

3. Az őszinte nő mindig komoly válaszokat vár a férfitól, aminek igaznak is kell lennie. Mert az őszinte nő megérzi, hogy hazudnak-e neki, vagy az igazat mondják.

4. Az őszinte nő képes megfogalmazni azt, hogy mit vár egy kapcsolattól. A félelmeiről, a vágyairól őszintén beszél. Az elvárásairól is. Valószínű, hogy ez kényelmetlen lehet a férfinek, sőt el is riasztja.

5. Az őszinte nő hisz az igaz szerelemben. Se önmagát, sem a másikat nem akarja becsapni. Ezért is tűnnek el a közeléből azok a férfiak, akik nem őszinték vele. (hányszor megtapasztaltam már ezt… )

6. Az őszinte nő bátran beszél a múltjáról, sérelmeiről, de a sikereiről is. Mindenről, ami meghatározta eddigi életét, ami eljuttatta oda, ahol most van.

7. Az őszinte nő sosem fogja azt hazudni a férfinak, hogy szereti, ha valóban nem így érzi. Sosem azt mondja, amit hallani szeretnének tőle. Hanem azt, amit igazságérzete, érzelmei diktálnak. Akkor is, ha nem kérdezik. De ha még kérdezik is, akkor valóban a lelkéből beszél.

8. Az őszinte nő akkor kér segítséget, amikor valóban szüksége van rá. Akkor fordul a férfihoz, amikor igazán támaszra van szüksége. Nem játssza meg magát.

9. Az őszinte nő elismeri, ha hibázott. Bár szeretne tökéletes lenni, de ha nem mindig jön össze ez, akkor sem adja fel. De vállalja. Még akkor is, ha nem is derülne ki, ő akkor sem sunnyog el.

10. Az őszinte nővel nem könnyű együtt lenni. De megéri! Bár túl makacsnak és hajlíthatatlannak, túlságosan határozottnak tűnik is… Viszont a kapcsolatai őszinték, szeretettel telik, mert a hűség mintaképe is.

Mindezzel a kamu-embereknek nehéz felvenni a versenyt. Mert ők a sunnyogást, a lapítást, a hazugságot természetesnek veszik, azt hiszik, hogy azzal jobban boldogulnak az életben. Ideig-óráig lehet is… De boldogok sosem lesznek, ha maguknak is hazudnak!

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!