Dundi Angyal

3 dolog, amivel a nők bárkit magukhoz vonzanak – erőfeszítés nélkül!

3 dolog, amivel a nők bárkit magukhoz vonzanak – erőfeszítés nélkül!

Ha a megfelelő légkör vesz körül bennünket, bármelyik férfit magunkhoz vonzhatjuk és a szenvedély lángja sosem alszik ki közöttünk. A megfelelő szavak, a testbeszéd, a kommunikáció megerősíti a kapcsolatot.

Íme három mód arra, hogyan érheted el a férfi csábításának varázsát kevés erőfeszítéssel.

 

Vond be őt „puhasággal”

Amikor egy nő mellett van férfi, már nem játszik szerepet sem szakmait, sem anyuka-házvezetőnő szerepet sem. Olyan, mint amikor egy levél lebeg a folyón. Legyél lassabb, ne siess, felejtsd el a stratégiákat és ötleteket, már nem kell a csábításon agyalnod, csak ússz az árral, és kommunikálj. Végy mély lélegzetet, dőlj hátra és élvezd a szíved nyugalmát. Élvezd a romantikus pillanatokat!

Már nem kell csábítónak lenned. Mert tudod, hogy nőies vagy, gyenge nő lehetsz a férfi mellett. A gyengeség, gyengédség nem ijesztő már számodra. Ne akarj mindent te megoldani. Engedd, hogy a kapcsolatotok a saját ritmusában fejlődjön, te pedig add a férfinek a figyelmedet és a szeretetedet. Légy istennő, aki nyugodt, megingathatatlan, és a béke, érzékiség és gyengédség lágyságát sugározza.

 

Hallgasd – és ne csak a füleddel

Az igazi csábító a férfit bármire rá tudja venni. Sőt! Ha ideges, le tudja nyugtatni, ha punnyadt, fel tudja ébreszteni benne a vágyat. De aki mellett a férfi érzelmileg nyugodt, elfogadja őt.

Légy nyitott! Figyelj oda a másikra, a szenzoraid álljanak rá a másikra. Próbálj odafigyelni, hallgasd meg. Ha valamit mesél, fordulj oda teljesen, ne nyomkodd a telefonod, ne készíts bevásárlólistát közben…

Nőként használd a női erőd, legyél számára biztonságot nyújtó meleg fészek, ahol megnyitja a szívét és elméjét és elengedheti magát, ahol tudja, hogy odafigyelnek rá. Figyelj a füleddel, a szíveddel és a testeddel.

 

Csábítsd el érintéssel

Ha finoman megérinted a férfit, fontos pillanatokban, megmutatjuk neki, hogy az érzések fontosak, hogy a szándékai kellemesek a szívednek. De ne érintsd meg túl erőteljesen, ne azért érintsd meg, hogy kezdeményezz. Csak érintsd meg a kulcsfontosságú pillanatokban, és hagyd, hogy megérezze, hogy nyitott vagy és azonos hullámhosszon vagytok  – fizikailag, szellemileg és érzelmileg.

 

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!