Dundi Angyal

Melyik a kedvenc cipőd?

Elmondom mit árul el rólad!

Nőként neked is van kedvenc színű, fazonú cipőd? Van cipőd futáshoz, randihoz, shoppingoláshoz és munkába? A kedvenc lábbeli személyiségedről árulkodik. A 6 fenti cipellő közül melyikről érzed, hogy téged jellemez?

1. Magas szárú csizma

Te egy nagyon laza és szabad ember vagy. Jobban szeretsz lazán ellenni, mint egy komoly kapcsolatban. Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, bárhová is mégy.

2. Lapos sarkú cipő

Te egy nagyon gyakorlatias ember vagy, nem szeretsz túl sokat aggodalmaskodni. S váratlan helyzetek sem hoznak ki a sodrodból. Jó társaság vagy, könnyen kijössz az emberekkel.

3. Sportcipő

A szigorú szabályok és formalitások nem valók neked. Hajlamos vagy elkerülni a problémákat, ahelyett, hogy megoldanád őket. Erős temperamentumod van.

4. Világos színű magas sarkú cipő

Te egy nagyon vicces ember vagy. Gyakran vagy a bulik középpontjában. Nyugis ember vagy.

5. Feltűnő színű magassarkú

Felelősség – ez a legnagyobb erényed. Nagyon szervezett vagy és pontos, mindig teljesíted a kötelességeidet. Egy faladat megoldásába mindig 100% erőfeszítést teszel bele.

6. Platformos magas sarkú

Te egy független nő vagy, mégis aggódsz mások véleménye miatt. Néha emlékeztetni kell téged, hogy mások véleménye egyáltalán nincsen hatással az életedre, úgy élhetsz, ahogy szeretnél!

(via)

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!