Dundi Angyal

Melltartót viselni nyáron?

Igen vagy nem?

Nem

A tudósok azt mondják, hogy dobjuk el a melltartót és hagyjuk, hogy kebleink szabadon lélegezzenek. Főleg nyáron. Merthogy az tök egészséges. Mert kell, hogy a kötőszövetek erőlködjenek és ne punnyadjanak. (Olvasd el, miért nem ajánlják – ITT).

Igen

Munkahelyen

Munkahelyen mindenképpen viselj melltartót. Az etikett miatt. És ne hordj átlátszó ruhákat!

Sportoláshoz

Amikor sportolunk, mindig viseljünk melltartót! Például futás közben nemcsak hasznos, mert nem fájdul meg a hátunk, a mellünk, de melltartó viselése esztétikailag is jobban mutat. Illetve a mellünk benne. 🙂

Átlátszó nyári ruhához

Ez elég necces dolog…. A nyári anyagok vékonyabbak, lengébbek, átlátszóbbak…. Nemrég vettem egy tök szép fehér ruhát. A melltartóm fehér volt, és a bugyim is, amit alávettem (viszont volt rajta egy pici minta – rossz választás volt).

Fehér ruha alá mindig fehér melltartót vegyél! És a bugyira is figyelj!

Kivágott felső

Nyáron, minél kisebb felsőkbe igyekszünk belepréselni magunkat. Meleg van, izzadunk. DE arra mindenképp oda kell figyelni, hogy ne lógjon ki a melltartó a felsőből! És lehetőleg egyezzen meg a felső színével!

Nagyméretű mellek

D, E, F… kosár felett bármennyire is nem szeretnénk, a gravitáció beleszól a melltartó-viselési szokásainkba. Vagyis, ha akarjuk, ha nem, érdemes a melltartó viselése. Ekkora ciciknél egy meggondolatlan mozdulat meglepő fordulatot hozhat…

Nagyméretű melltartók online >>

Milyen legyen a nyári melltartó?

Mindenképpen jól szellőzzön. Legyen vékony anyagból. Tartson jól, de ne vágjon be. A mérete legyen megfelelő (itt megtalálod, hogy kell kiválasztani a méretet). Legyen kényelmes, könnyen száradó. A pamutból készült melltartó sokkal kellemesebb viselet, mint a csipkés. (Azért randin inkább a szexit vesd be a kényelmes helyett!)

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Anett Szabados says:

    Mi nők már csak ilyenek vagyunk 😀
    Én egyébként pánt nélküli melltartót szoktam viselni, a pánt nélküli kis nyári cuccaimhoz tökéletes választás 🙂 😉

  2. Ferenc Szabó says:

    Melltartó alá még bugyi is? 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!