Dundi Angyal

Szőrösen vagy borotváltan igazi a nő?

Morgan Mikenas fitnesz blogger a szőröset választotta. Sokakat elrettent, de olyanok is akadnak, akik a blogger mellé álltak.

A 21. század egyik legalapvetőbb higiéniai szabálya a szőrtelenítés. Szőrtelenítjük a lábunkat, a karunkat, a mellkasunkat, a hónaljunkat és persze az intim területünket is. Azt tartjuk szépnek, ami sima, puha, simogatnivaló. Azonban nem mindenki ért egyet ezzel. Van, aki vagy csak lustaságból, de egyre többen már csak azért sem szőrtelenítik magukat. Se borotva, se gép, se krém. És ezzel rengeteg időt és pénzt takarítanak meg. Itt van például Morgan Mikenas fittness blogger, aki már egy éve nem szőrtelenít. A képeit pedig folyamatosan osztja meg az Instagramon.

A blogger nemcsak polgárpukkasztásból teszi fel a fotóit. Mindenkit arra biztat, hogy vállalja a természetes szépségét. Fogadja el önmagát. És ne a társadalom elvárásait kövesse, hanem legyen önmaga!

Csak szeresd önmagad!

És te vonzónak vagy gusztustalannak tartod a szőrt egy nőn?

boredpanda

Mentés

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. János Árpád Schmidt says:

  A kozmetikai ipar óriási lehetőségeket biztosított a hölgyeknek a nem kívánt szőrzet eltávolításához, ez az üzletág virágzik, amikor a termékek fogyása akadozik bedobnak néhány hasonló cikket, melyet némi photoshop segítségével fel lehet turbózni. Ötven felett elmondhatom, hogy éltem már akkor amikor ez az üzletág gyerekcipőben járt, de a magukra valamit is adó igényes hölgyek nem hagyták, hogy a lábuk, hónapjuk férfiversenyek sztárjai legyenek, ott ápolták magukat ahol kell és abban a mértékben, hogy esztétikusnak érezzék magukat. Nekem ez az időszak maradt meg, mert ez természetes közeli, mégis segít azoknak, akik nagyobb után ápolást igényelnek.
  A mai kor férfi és hölgy elvárása változott, az irányzatokat segíti egy új sztársági kategória megjelenése, ahol csak a haj maradhat, nos ők a kozmetikai és a mellé csatasorba álló szépségipar képviselői, akik tovább kívánják sugallni a rendhez való csatlakozást nőknek, férfiaknak. Nekem itt két végletről van szó, egy mindenhol ápolatlanul szőrös és teljesen lecsupaszított változat, mely fokozható még sok-sok botoxal, szilikonnal, szikés kezelésekkel stb… azaz csak a kettő közötti egészségesen ápolt hölgyeket szeretem látni, akik ismerik a határokat.

 2. Géza Koltoi says:

  Ne a lába és a hónalja legyen szőrös mert az visszataszító ..de legyen fanszőrzete …

 3. Willi Bálint says: (előzmény @Sylvia H)

  Virág Kas veled értek egyet. A szőrös láb szerintem nem szép,de a gondozott bozont az asszonyi öl háromszögében számomra vonzóbb mint
  a kopasz barack,bár csókolgatni azt is szeretem!
  A fontos akár szőrös akár csupasz hogy tiszta és
  jó illata legyen ! A hónalj szőrösen izgató, az nélkül pedig kétségkívül a melegben vonzóbb.
  Csókolom a tiszta illatos bozontjaitokat kedves
  ötvenen felüli asszonyok,mert titeket szeretlek !

 4. Csaba Simon says: (előzmény @Sylvia H)

  Szerintem borzalmas látvány ilyen szőrösen látni egy nőt!Garantáltan megöli a vágyat a hálószobában!Gondoljunk csak bele hogy néz ki egy szép erotikus fehérnemű szettben egy szőrös nő?!

 5. Csaba Simon says:

  Szerintem borzalmas látvány egy nőt szőrösen látni!Nálam biztos megöli a vágyat a hálószobában!Olyan érzést kelt bennem mintha férfivel csinálnám!

 6. Tódor Kamuhamuka says:

  Ez a nő formás, minden bizonnyal friss, üde, és kívánatos. A szőrzet mellékes, sőt, ennyi még kell is; a piercing ugyan ront kicsit az összképen, és az sem ártana ha többet lenne napon. Elpuhult mintanők hiába nyúzzák le magukat, fújnak magukra egy fél vegyiüzemet és kennek magukra egy kiló festéket, látszatra sem közelíthetik meg ezt, nemhogy lényegében.

 7. Tünde Molnár says:

  Ez azért túlzás, Zsuzsa Rauschernek adok igazat. Az intim szőrtelenítést én is túlkapásnak tartom nem is tetszik. De havi egy gyantázás… már Sába királynője is megtette anno. Akkor biztos nem mindegy, hogy szőrös-e az a láb:)

 8. Tünde Molnár says:

  Azért ez gáz. Még a középkorban talán, de most?? Ráadásul olyan szőrös mint egy majom. ami az intim szőrtelenítést illeti, az nem tetszik. De a többi kifejezetten ápolatlannak hat. Havi egy gyantázás senkinek sem lehet a világ vége..

 9. Sylvia H says:

  Kiváncsi lennék, melyik férfinak tetszik ez a láb????

 10. Sylvia H says:

  Mindenki ahogy szereti, de ha már a természetesröl beszélünk, miért is borotválkoznak a férfiak?? nöhet földig a szakáll–

 11. Virág Kas says:

  Itt is a mérték az érték.

 12. Szórád Hilda says: (előzmény @Zsuzsa Rauscher)

  Vagy csak pár éven keresztül a szőrtelenségnek hódolt és borotválta lábát, ezén-azán a szőrt, aztán minél többet borotválta, annál erősebben nőtt a fránya szőr. Meg aztán ott van a hülye genetika és különféle hormon vackok. Ön kedves Zsuzsa, örüljön, hogy kedvezőek az adottságai, nem mindenki ilyen szerencsés. De ez a gyantázzuk, borotváljuk, lézerezzük ki az írmagját is a szőrszálnak, na, ez sem feltétlen normális. Véleményem szerint egyébként mindenki legyen olyan szőrős, amilyen neki kényelmes. Nem kell sem leszólni, sem az egekbe dícsérni azt, aki művi csiga pucér, sem azt, aki természetes szőrös.

 13. Zsuzsa Rauscher says:

  Egy pasi nem iyen szőrös mint ez a nő. Biztosan majomnak született.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!