Dundi Angyal

Nem utazhat, aki túlsúlyos?

Hívni kellett volna a tűzoltókat, hogy lángvágóval vágják ki az utast, mert kövér- mondja az autós.

Dupla árat akartak kérni a nőtől, mert túlsúlyos.

youaresopretty.com

Az egyik Facebook-csoportban olvastam a történetet, amely igen megbotránkoztatott. Egy fiatal hölgy (Kata) írta a bejegyzést, az ő engedélyével osztom meg veletek.

“Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy ide írok, de nagyon magam alatt vagyok 🙁 Nem tudom, hogy hányan ismeritek az egyik telekocsi szolgáltatást.. én már bánom, hogy megismertem. Eddig egyik utazásommal sem volt gond, de egy illető most nagyon megbántott a súlyomat illetően. Már járok személyi edzésre és fogytam is… de ez a fickó annyira megbántott, hogy azt a kis önbizalmamat is a földbe döngölte :(“

Kata az alábbi levelet küldte a weboldalnak, és kérte, hogy töröljék az adatlapjáról az értékelést.

“Tisztelt Címzett!

Ne haragudjanak, hogy zavarom Önöket, de szerintem az autós átlépte a határait. Nem szeretnék neki rosszat… Én nem tudtam, hogy ezen a honlapon nem lehet leírni a saját véleményemet az autósról. Nem tudtam, hogy itt mindig csak a szépet és a jót lehet írni. Nem írtam neki ocsmány módon és nem használtam obszcén szavakat. Ő viszont nagyon megsértett engem.

Ez volt az első üzenete, miután lefoglalta az utat:

“Szia!
Olyan kérdésem lenne, hogy pontosan hol lesz a beszállás?
Lehetne arról szó, hogy elől utazzak? Hátul rosszul érzem maga, szeretem nézni az utat. Megpróbálok persze minél hamarabb odaérni, de úgy gondoltam, hogy a biztonság kedvéért írok neked.

Előre is köszönöm a választ!

K.”

Erre az autós válasza:

“Szia! Keleti pályaudvar posta környéke. Te ülsz elől:-)”

Miután késéssel ért a Keletibe, Kata már 3x hívta, nem engedte, hogy beüljön előre, holott elmondta neki, hogy hátul rosszul érzi magát.

Az utas értékelése:

“-Késett.
-Hiába mondtam, hogy a hátsó ülésen rosszul vagyok, mégis hátra kellett ülnöm.
-A pályán 150-nel jöttünk….”

Erre az autós válasza:

“Én mindig az utasaim kényelmét részesítem előnyben a hölgynek a hátsó ülést ajánlottam fel mert akkora méretekkel rendelkezik, hogy az első ülésben nem fért volna el, és kiszálláskor hívni kellett volna a tűzoltókat, hogy lángvágóval kivágják. Ezt is el akartam kerülni. Hátul rajta kívül meg egy utas ült. De a hölgy legalább 150 kilós! Senkinek nem ajánlom, hogy elvigye, mert olyan, mintha két fő utazna egy árából!”

Az autós értékelése az utasnál:

“Elől szeretett volna ülni hogy jobban lássa az úton a tájat. Amikor megláttam a hölgyet, felajánlottam neki a hátsó ülést, hogy kényelmesen utazzon. Hátul csak egy utas volt! Elfogadta, pedig nem volt kötelező velem utazni. Elvitette magát és írt egy negatívot a szánalmasa! Azért ült hátul, mert nem fért volna bele az első ülésbe a feneke. A hölgy legalább másfél màzsa! A vezetési sebességemet is kritizálta holott, ha lenne esze, akkor rájönne, hogy fele annyi sebességgel is lehet baj! Az értékelések, amit az évek alatt kaptam, elárulják, hogy vezetek! Az utast nem ajánlom senkinek, hogy elvigye, mert tönkre teszi az ülést a 150 kilójával, ès két helyet foglal ráadásul!!!””

És végül az autós még lehordta az utast:
“Sajnos mar nem fért ki az értékelés valaszába a következő.. Amikor megtudtad, hogy hátul kell ülnöd, te dagadt disznó, akkor Miért nem mentél vonattal?!! Nincs pénzed, de kritizálni azt tudsz? 150 km órával menni? 151 ig nem büntetnek te tudatlan sertésmarha! Egyébként 100-al is meg lehet halni. ha valaki nem tud vezetni. Volt gond a vezetésemmel? Olvastad az értékeléseimet, hogy vezetek előtte mielőtt beültel. Undorító dagadt szánalmas geci!!! A pofádról le fog sülni a bőr, ahová foglalsz, mert írtam választ!”

Az utas így fejezte be a levelet, amelyet a cégnek küldött:

“Ne haragudjanak de emellett nem tudtam elmenni. Nekünk egy régi típusú suzuki swiftünk van… elférek az első ülésen. Akikkel eddig utaztam ott sem volt gond rám. Ilyennel még sosem találkoztam. Nem hiszem, hogy extrém kövér lennék.

Nem szeretném azt, hogy az autósnak ebből kára származzon, csak annyit, hogy töröljék az értékelését amit kaptam tőle, mert NAGYON SÉRTŐ!!!!!
Nem vagyok 150 kg. Az esett rosszul, hogy bele sem gondol, hogy egy betegség miatt ilyen egy ember és nem azért, mert nem tesz ellene…. Ezért kérem, hogy töröljék ezt az értékelést.

Köszönöm szépen előre is a választ!

Tisztelettel,

… Kata

No comment. Neked mi a véleményed?

 

Mentés

Mentés

Ha tetszik a cikk, oszd meg mással is! Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Dundi Angyal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!