Dundi Angyal

Ez nem az a test, amibe beleszerettél

Laura Mazza, anyuka nyílt levele a férjének. Laura Mazza, 31 éves, két gyermek anyukája. A szülés után megváltozott a teste. Tükörbe nézve úgy gondolja, hogy férjének már nem tetszhet annyira, mint amikor összejöttek. FB-posztját már több, mint 60 000 -en osztották meg. “Ez nem az a test, amelybe beleszerettél” – mondtam neki. A test, amelybe… Tovább »

Jaj, úgy élvezem én a strandot…..

Ne foglalkozz a bikini-bodyval! Nyár van. De már néhány hónappal ezelőtt elkezdődött a nagy nyári fogyókúra-láz! Mindenki a legjobb formáját szeretné hozni a strandon. De mi az, amire gyerekkorunkból a strandolási élmények közül visszaemlékszünk? Arra, hogy anyukánknak nagy volt a hasa? Hogy volt neki “integetőizma”? Vagy arra, hogy vastag volt a combja? És a gyerekeken… Tovább »

Gyönyörű ékszerek gyermekrajzokból

Minden anya álma, hogy gyermekei egészségesek és kreatívak legyenek. Hogy helyt álljanak az életben. De néha visszagondol azokra az időkre, amikor a gyerek még csak 3-4-5 éves volt, néha kicsit felismerhetetlen firkákat rajzolt. Mit lehet csinálni a kicsik rajzaival? a, kidobni – hát igen ez tény, nincs mit szépíteni rajta; b, eltenni egy fiók mélyére;… Tovább »

Ilyen szépek a magyar anyukák szülés után

Nánási Pál retusálatlan képeivel üzenik a magyar anyukák a szülés után: ÉRTE MEGÉRTE! 🙂 Hadas Kriszta az egyik szüléssel, születéssel kapcsolatos műsorának szereplőivel kampányol a szülésért. A műsorban szereplő anyukák a szülés után gyermekeikkel álltak a kamera elé, hogy megörökítsék Őket .   Nem mindenkinek lesz bombázó teste a szülés után, de ettől még szép… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!