Dundi Angyal

Ez nem az a test, amibe beleszerettél

Laura Mazza, anyuka nyílt levele a férjének. Laura Mazza, 31 éves, két gyermek anyukája. A szülés után megváltozott a teste. Tükörbe nézve úgy gondolja, hogy férjének már nem tetszhet annyira, mint amikor összejöttek. FB-posztját már több, mint 60 000 -en osztották meg. “Ez nem az a test, amelybe beleszerettél” – mondtam neki. A test, amelybe… Tovább »

Ennyire rugalmas a kígyótestű nő

Afrikai nő, aki brutálisan hajlékony Vannak nagyon hajlékony nők; pl. a kínai tornászok híresek a hajlékonyságukról. Amúgy pedig egy orosz nőt tartanak a világon a leghajlékonyabbként számon. Azonban, szerintem ez az afrikai nő, hajazza mindegyiket. Nézd csak… Én tátott szájjal néztem… Neked hogy tetszik? Ha van kedved, oszd meg a cikket. Hasonló érdekességekért, kövess a… Tovább »

Fénybe öltöztetett testek

Dani Oliver, a fiatal 20. századi fotós imádja a csupasz női testeket. Szereti őket felöltöztetni, nem is akárhogy! Nem ruhát aggat rájuk, hanem fénnyel “öltözteti fel” őket. Az alábbi fotókat a fiatal művész készítette. Az ötletet a párizsi Crazy Horse, az eredeti és hamisítatlan francia cabaret előadásai adták, ahol csupasz női testek, szexi zenék és… Tovább »

Emily Nolan: a dundi, aki meztelenül jógázik

Emily Nolan, a plus size modell már 16 különböző ruhamérettel dolgozott modellként. A legutóbbi projektben meztelen fotók jelentek meg róla, miközben jógázik. A képek elkészültéről és céljáról Emily a blogján mesél. Tanulságos gondolatokat osztott meg, melyet minden kevés önbizalommal rendelkező hölgy számára szeretettel ajánlok: “Sosem volt könnyű nekem. Bár ti, erősnek, magabiztosnak és szeretetre méltónak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!