Dundi Angyal

Elhagytam a cukrot, ez történt a testemmel

Felhagytam a fehér cukor és a gyorsan felszívódó szénhidrátok fogyasztásával. Nemrég 2-es típusú cukorbetegséget állapítottak meg nálam, és “felszólítottak”, hogy naponta maximum 175 g szénhidrátot fogyaszthatok. A hír még a mai napig sokkol, mert majdnem minden másnap eszébe jutok egy kollégámnak, és rákérdez, hogy vagyok. Igyekszem jóképet vágni hozzá, de valljuk be, néha picit sajnálom… Tovább »

Így lettem cukorbeteg!

Így lettem cukorbeteg! Ma nem túl vidám témával jöttem, de … fel akarom hívni a figyelmed! Legutóbb 10 évvel ezelőtt voltam orvosnál. Idén viszont, szeptember óta szinte havonta jártam a háziorvsomnál. Szerintem azt hitte, szimulálok… Hogy csak elfáradtam, lusta vagyok a munkához…. Pedig nem így volt. Tény, hogy az eddig 1000%-os teljesítmény helyett már csak… Tovább »

És te kövér vagy?

A hivatalos adatok szerint a magyar felnőttek nagy százaléka túlsúllyal küzd, de nem ismeri be. hogy fogynia kellene. Az M1 csatornán nyilatkozott még 2015-ben Török Krisztina a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet főigazgatója, aki azt mondta, hogy annak ellenére, hogy Magyarország felnőtt lakosságának 90 százaléka túlsúlyos, a felmérések szerint a túlsúlyos férfiaknak 64, a túlsúlyos nőknek pedig… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!