Dundi Angyal

Ezért nézd meg a filmet: Testről és lélekről

Tegnap moziban jártam. Mielőtt elindultam volna, megnéztem a film előzetesét… Ezért nagy várakozással léptem be a moziba. Az a majdnem két óra feszengéssel telt, de a filmről órákig lehet beszélni érezni. Én csak gubbasztottam utána és nem tudtam megnyikkani se (pedig ez nálam ritkán fordul elő). Nemcsak nekem jött be a film, a 67. Berlini… Tovább »

Amputálták az egyik lábát, de tánca elnyerte a zsűri tetszését

A zsűri először szkeptikusan állt hozzá, aztán potyogtak a könnyeik. Egy orosz táncospár lépett fel egy tehetségkutatóban. De egyikük korábban megsérült, és amputált lábbal állt a zsűri és a közönség elé. Jevgenyij 2012-ben súlyos balesetet szenvedett, amikor a lábát amputálták combból. Azt hitte, soha többé nem fog táncolni. Azonban, táncospárja, Dajra segített neki és sokat… Tovább »

10 dolog, amit a férfiak utálnak a nőkön

Nemrég elárultam nektek, mi az, ami megragadja a férfiak figyelmét. Azonban van olyan is, hogy bár megragadja a figyelmüket, inkább ellenérzést vált ki belőlük, ahelyett, hogy tetszene nekik. Ezek közül mutatok most meg 10-t. 1. Extrém hajviselet Az extrém, színes, több kiló lakkal rögzített frizura magára vonja a tekinteteket, amikor viselője belép egy helységbe. De… Tovább »

14 dolog, amelyet a férfiak mindig észrevesznek a nőkön

… mégha nem is mondják! Állítólag a férfiak nem veszik észre a részleteket. Pedig igen! Ők is felfigyelnek az apróbb részletekre. Ezért nekünk, nőknek is oda kell figyelnünk magunkra! Melyek azok a “testrészek”, amelyekre a férfiak is vetnek pillantást, bár ezt nem mindig kötik az orrunkra. 1. Szemek A férfiak szinte az első pillanatban a… Tovább »

Francia őstermelők a 2017-es év legszexibb férfinaptárán

A francia fotós Fred Goudon tudja, hogy hol keresse a legjobb modelleket a naptárához. Először a szexi francia tűzoltókról készített naptárat, 2017-re pedig a francia mezőgazdasági termelőket örökítette meg. Goudon járta az országot széltében hosszában, hogy megtalálja a legjobb helyet felvételekhez. Aztán itt találta meg a fotóalanyokat is. Ha tetszik a cikk, oszd meg mással… Tovább »

Putyin – a legdrágább divatházakból öltözködik

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, 1952-ben látta meg a napvilágot az akkori Leningrádban – ma már Szentpétervár. A Forbes szerint 2013-ban (és azóta is) a világ legbefolyásosabb embere. 2012. óta az Orosz Föderáció elnöke. Csütörtökön ismét Magyarországra látogat, kíváncsi vagyok, ezen a látogatáson mit fog viselni? Egy kicsit utánajártam, hogy milyen a stílusa, mik a kedvenc márkái,… Tovább »

Sminktippek hetero férfiaknak

Nemcsak a metroszexuálisok kiváltsága… Kövesd Johhny Depp-et, George Clooney-t. Mikor először olvastam erről, akkor kicsit meglepődtem… De a mai világban már mindent szabad. Akkor miért ne sminkelhetnék magukat a férfiak is? Az, hogy egy férfi sminkeli magát nem azt jelenti, hogy vörös rúzst ken az ajkaira, műszempillát rakat és festi a szemét. Ez inkább egy… Tovább »

8 tipp szingliknek Szentestére

Szingli vagyok. Mit kezdjek magammal Szenteste? Avagy így próbálom túlélni a karácsonyt egyedül Egyedül élek, és páratlan is vagyok. Mindenféle tekintetben. 🙂 Az egyik jelentéssel még csak-csak ellennék, azonban az, hogy már megint egyedül leszek Szenteste, már előre elszomorít. A szeretet ünnepét egyedül tölteni? Igen! Igazából totál be is depizhetnék, de nem fogok. Inkább fogom… Tovább »

Női testben élni férfiként – Péter története

Mai szereplőnk Panniként látta meg a napvilágot, de már néhány éve Péterként éli napjait. Egy nem tipikus, annál inkább érdekes történetet, interjút szeretnék megosztani veletek. 40 év körüli, Péter nevű ismerősömmel beszélgettem…. Már régóta ismerem, és bizony, mikor meghallottam, hogy átoperáltatta magát, nagyon meghökkentem. Ilyet az ember csak a tévében lát. Először tiltakoztam magamban: Dehát… Tovább »

Mely férfiak választják inkább a kerekdedebb nőket?

Tudósok szerint a stresszesebb férfiak vágynak a teltebb nőkre. A skóciai Szt. Andrews egyetem tudósai azt vizsgálták, hogy a férfiak számára mely testalkatú nők jönnek be. A vizsgálat során arra jutottak, hogy a stresszes munkakörben dolgozó férfiak álomnője az Ashley Graham-típusú nők a vonzóak, míg a vékonyabb hölgyeket választják a kevésbé stresszes férfiak.   A… Tovább »

A 10 legrosszabb csajozós duma

Igen, a férfiak elhiszik, hogy mi, nők, bedőlünk a csajozós, felszedős dumáiknak. Ha ne adj Isten, reagálunk is rá, akkor is átlátunk rajta. Ez max. olyankor lehet, amikor egy menetet szeretnénk a vidám parkban. És arra jó lesz… Ha már próbálkozik…. 😉 Na de az alábbi 10 csajozós szövegnek szerintem még egy 10 éves kislány… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!