Dundi Angyal

Téli divat a legkisebbeknek

Manapság már nemcsak a nők igyekeznek lépést tartani a divattal. A gyerekek, illetve a szülők is egyre inkább odafigyelnek arra, hogy trendi ruhában járjanak a legkisebbek is. Akár már az újszülöttek számára készült ruhák is követik a legújabb divatot. Mik a gyermekruházati trendek idén? Miben járjon a gyerek? A 2016/2017-es téli gyerekdivatot az urbanista mintázatok,… Tovább »

10 étkezési szabály, melyet a francia nőktől tanulhatunk

Tudjuk, hogy francia nők mindig stílusosak. Egészségesen táplálkoznak. Van önbizalmuk. És mindig tökéletesen néznek ki. Azt a tudást, amit az étkezésről megtanultak, utódaiknak már gyermekkorban igyekeznek átadni. Karen Le Biyon: A francia gyerekek mindent megesznek című könyvéből származik ez a 10 aranyszabály, amit megosztok veletek. A legfontosabb dolog – a gyerekeket megtanítani örömmel enni A… Tovább »

Jaj, úgy élvezem én a strandot…..

Ne foglalkozz a bikini-bodyval! Nyár van. De már néhány hónappal ezelőtt elkezdődött a nagy nyári fogyókúra-láz! Mindenki a legjobb formáját szeretné hozni a strandon. De mi az, amire gyerekkorunkból a strandolási élmények közül visszaemlékszünk? Arra, hogy anyukánknak nagy volt a hasa? Hogy volt neki “integetőizma”? Vagy arra, hogy vastag volt a combja? És a gyerekeken… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!