Dundi Angyal

7 gif azoknak, akik nyáron is dolgoznak

Július, rekkenő hőség. Hogy lehet kibírni a forróságot? Kb. sehogy. Azért próbálkozik az ember lánya. Nálunk se légkondi nincs, se védőital nincs. :/ Pedig állítólag járna… Addig viszont olvadozom az irodában a  kolléganőmmel, mint egy nagy gombóc fagyi….   Egyedül egy ventillátorunk van, de a huzattól viszont hol a fogam, hol a fejem kezd el… Tovább »

Mely foglalkozású férfiak a legszexisebbek?

Ez a 10 legszexisebb férfi-foglalkozás A nők egyes szakmákat szexisebbnek, férfiasabbnak tartanak, mint másokat. És ennek semmi köze nincs a fizetéshez! A The Richest magazin felmérést végzett hölgyolvasóit bevonva és a nők által felállított rangsort osztotta meg az olvasókkal. Az alábbi eredmény született. A 10 legtöbb női szívet meghódító foglalkozásokat mutatom: 1. Mérnök 2. Rendőr… Tovább »

6 friss tavaszi plus size outfit munkába járáshoz

Dolgozni jó! 🙂 Csinosan dolgozni még jobb. Vannak munkahelyek, ahol kicsit lazább ruházatot engedélyeznek, de például egy ügyvédi irodában mindenképpen visszafogott, de csinos ruhában illik megjelenni. Ma olyan szetteket mutatok, melyek a kerekdedebb hölgyeken is előnyösen állnak és még csinosak és kényelmesek is. Bár a cicanadrág nem nadrág (ITT), egy hosszú tunikával, vagy egy térd… Tovább »

Ha már dolgozni kell, legalább legyünk csinosak

Itt az ősz, lassan mindenki kezd belerázódni a munkába. Az időjárás szinte követhetetlen, sajnos, de egy jó ruhát akár harisnyával, akár harisnya nélkül, egy melegebb kardigánnal vagy blézerrel fel tudunk venni. Az én kedvenceim a karcsúsított ruhák, melyek a test vonalát követik. Ezekben sokkal szebb a sziluettünk. A jobb áruházakban konfekcióként elmegy 46-48aisig is egy-egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!