Dundi Angyal

Így kell boldoggá tenni a férfit VS a nőt!

Hogyan tudod boldoggá tenni a férfit? És hogyan tudod boldoggá tenni a nőt? Nem egyszerű kérdés… Mit kell tennie a nőnek, hogy boldoggá tegye a férfit? És mit kell tennie a férfinek, hogy boldoggá tegye a nőt? Bár a boldogság mindenkinek mást jelent, az alábbi “ajánlatok” közül mindenki megtalálhatja a legjobbat!   Mit tegyen a… Tovább »

Nem utazhat, aki túlsúlyos?

Hívni kellett volna a tűzoltókat, hogy lángvágóval vágják ki az utast, mert kövér- mondja az autós. Dupla árat akartak kérni a nőtől, mert túlsúlyos. Az egyik Facebook-csoportban olvastam a történetet, amely igen megbotránkoztatott. Egy fiatal hölgy (Kata) írta a bejegyzést, az ő engedélyével osztom meg veletek. “Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy ide írok, de nagyon magam… Tovább »

Szőrösen vagy borotváltan igazi a nő?

Morgan Mikenas fitnesz blogger a szőröset választotta. Sokakat elrettent, de olyanok is akadnak, akik a blogger mellé álltak. A 21. század egyik legalapvetőbb higiéniai szabálya a szőrtelenítés. Szőrtelenítjük a lábunkat, a karunkat, a mellkasunkat, a hónaljunkat és persze az intim területünket is. Azt tartjuk szépnek, ami sima, puha, simogatnivaló. Azonban nem mindenki ért egyet ezzel…. Tovább »

Az igazi szerelem 10 titka

Ettől lesz boldog a párkapcsolatod. 1. Az első titok A gondolat ereje. A szerelem egy gondolattal kezdődik. Egy szeretetteljes gondolat szeretetteljes kapcsolatot teremt. 2. titok A tisztelet ereje. Ahhoz, hogy valakit valóban szeretni tudjunk, először tisztelnünk kell őt. Fel kell rá néznünk. 3. titok Az adás ereje. Ha szerelmesek szeretnénk lenni, először adnunk kell. Minél… Tovább »

A kabalacsaj

Ha az igazit keresed, gyere össze velem – és utánam megtalálod! 😉 Azt hittem, hogy ilyen csak a mesében, akarom mondani a hollywoodi filmekben van. Ugyanis van egy film, a Kabalapasi, amelyben egy srácot gyermekkorában megátkoznak és a csajok akik vele vannak, őutána rögtön megtalálják az igazit, akivel meg is állapodnak. Hát ez szerintem létezik… Tovább »

Ezért nem hisznek önmagukban a legerősebb nők

Pedig az ellenkezőjét hinnéd! Ez az, ami a sikerük mögött áll A legerősebb nő mindig mindent a legmagasabb színvonalon csinál. Nem vesztegeti az idejét olyan férfiakkal, akik nem tisztelik. Nem tart fenn mérgező barátságokat. Életében nincs helye annak, ami akadályozza a fejlődésben. Mindez nem álszentszentség! Ő maga a maximalizmus. A csillagokat akarja elérni… És utálja… Tovább »

Ezért nézd meg a filmet: Testről és lélekről

Tegnap moziban jártam. Mielőtt elindultam volna, megnéztem a film előzetesét… Ezért nagy várakozással léptem be a moziba. Az a majdnem két óra feszengéssel telt, de a filmről órákig lehet beszélni érezni. Én csak gubbasztottam utána és nem tudtam megnyikkani se (pedig ez nálam ritkán fordul elő). Nemcsak nekem jött be a film, a 67. Berlini… Tovább »

Ezért ne legyél őszinte a férfiakkal

Nemrég megírtam, hogy miért nem bírnak a pasik az őszinte nőkkel. Hát ezt sajnos néhány esemény miatt picit továbbgondoltam… Mostanában ismerkedni próbáltam volna. Mivel nem túl sok helyre járok, ezért gondoltam megint adok egy a esélyt a virtuális társkereső oldalaknak.  Azt hiszem, melléfogtam. Nem mondom, volt néhány pozitívuma a dolognak: sokkal jobban megismertem magam, az… Tovább »

Ők a legférfiasabb testépítő nők

Avagy testedzésfüggőség létezik? Egyre nagyobb teret hódít a testépítés, az egészséges életmód, az edzőterembe járkálás. Vannak nagyon szépen  kidolgozott testű lányok, semmi zsír, semmi plusz kiló. De vannak olyanok, akik már kicsit átesnek a ló túloldalára, mondhatni, az NDK-s úszónőkre hajaznak. Szteroidokat szednek, és végül, bár tökéletesen izmosak, szinte semmi nőiesség nem marad bennük. Ma… Tovább »

Mennyire fontos a kémia egy kapcsolatban?

Sokan mondják, főleg férfiak, hogy találkozzunk, mert majd a kémia ledönti, mennyire jövünk be egymásnak. Nem mondom, hogy nincs teljesen így, de az ismerkedési folyamat során szerintem igen ritka, ha a két fél már az első randevún azt érzi, megtalálta  a párját. Egy kapcsolatot meg kell alapozni, fel kell építeni és nem lehet ráfogni csak… Tovább »

Ashley Graham 2017-es bikinikollekciója

“Minden testre. Minden életkorra. Mindenki gyönyörű lesz benne!” – És élvezni fogja! 😉 Így is fordíthatjuk Ashley Graham 2017-es fürdőruha-kollekciójának szlogenjét. És valóban. Az angol méretezés szerint 6-22-es méretig, azaz 34-estől 50-esig elérhetőek az egyes darabok. Vannak a szuper icipici bikinitől az egyberészesig, melyek ránézésre is tök jól tartanak. Én már ki is néztem az… Tovább »

Levél egy rusnya nőtől a szép és kreatív nőhöz

Kedves Megyeri Csilla! Volt szerencsém szerencsétlenségem látni az alábbi kis szösszenetet, melyet az Alföld TV 55. adásában ejtettél el. Íme a videó: „Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink. Tartsanak velünk!” Az első gondolatom az volt, hogy ki a franc ez a liba?… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!