Dundi Angyal

Az ördög a részletekben rejlik

Dobd fel a szetted valami aprósággal, amelytől tökéletes lesz. Mitől néz ki egy nő tökéletesen? Mi az, ami megmutatja, hogy jól öltözöl, vagy igazi divatdiktátor vagy? Az ördög a részletekben rejlik! Mutatom példákon keresztül, mi dobhatja fel a szetted.   Színek élénkítenek, feldobják a szettet. 4 #styletips to turn around your everyday look- new on… Tovább »

A meztelen Ashley Graham képe felrobbantotta az Instát

Ashley Graham legprovokatívabb fotói az Instagramon. Szinte minden héten van egy hírem Ashley Graham háza tájáról. Ashley egy kerekded nő, akit nem zavar a narancsbőre, sem az, ha nem fér bele a konfekcióméretű ruhákba. Nem hagyja el magát, rendszeresen sportol, és nem is azt hirdeti, hogy kövérnek lenni jó. Csak annyit, hogy szeretne elérni, hogy… Tovább »

2017 divatirányzata az antifashion

Tegnap az egyik kereskedelmi csatornán néztem egy csajoknak szóló stílusmagazint, amelyben a magát stylistnak nevező férfiú egy mondata megragadt a fejemben: idén az antifashion lesz a divat. Micsoda? Az lesz divat, ami nem divatos? Gondoltam egy picit körüljárom a témát. Antifashion, anti-fashion (mindkét írásmód létezik). Mit is jelent ez a stílusjegy? Magyarul szinte semmilyen anyagot… Tovább »

Amputálták az egyik lábát, de tánca elnyerte a zsűri tetszését

A zsűri először szkeptikusan állt hozzá, aztán potyogtak a könnyeik. Egy orosz táncospár lépett fel egy tehetségkutatóban. De egyikük korábban megsérült, és amputált lábbal állt a zsűri és a közönség elé. Jevgenyij 2012-ben súlyos balesetet szenvedett, amikor a lábát amputálták combból. Azt hitte, soha többé nem fog táncolni. Azonban, táncospárja, Dajra segített neki és sokat… Tovább »

DIY tavaszi kabát – akár pár óra alatt te is elkészítheted!

Ha nem vagy kreatív, akkor is el tudod készíteni magadnak ezt a tavaszi kiskabátot. Mutatom, hogyan! Csak egy nagyon egyszerű szabásmintát kell elkészíteni, majd beszegni… ÉS már kész is a kabát. Igen, te is tudsz készíteni magadnak ilyen divatos kabátkát. A titok a szabásmintában rejlik. Ha az megvan, akkor már csak be kell szegni és… Tovább »

Ashley Graham 2017-es bikinikollekciója

“Minden testre. Minden életkorra. Mindenki gyönyörű lesz benne!” – És élvezni fogja! 😉 Így is fordíthatjuk Ashley Graham 2017-es fürdőruha-kollekciójának szlogenjét. És valóban. Az angol méretezés szerint 6-22-es méretig, azaz 34-estől 50-esig elérhetőek az egyes darabok. Vannak a szuper icipici bikinitől az egyberészesig, melyek ránézésre is tök jól tartanak. Én már ki is néztem az… Tovább »

10 dolog, amit a férfiak utálnak a nőkön

Nemrég elárultam nektek, mi az, ami megragadja a férfiak figyelmét. Azonban van olyan is, hogy bár megragadja a figyelmüket, inkább ellenérzést vált ki belőlük, ahelyett, hogy tetszene nekik. Ezek közül mutatok most meg 10-t. 1. Extrém hajviselet Az extrém, színes, több kiló lakkal rögzített frizura magára vonja a tekinteteket, amikor viselője belép egy helységbe. De… Tovább »

14 dolog, amelyet a férfiak mindig észrevesznek a nőkön

… mégha nem is mondják! Állítólag a férfiak nem veszik észre a részleteket. Pedig igen! Ők is felfigyelnek az apróbb részletekre. Ezért nekünk, nőknek is oda kell figyelnünk magunkra! Melyek azok a “testrészek”, amelyekre a férfiak is vetnek pillantást, bár ezt nem mindig kötik az orrunkra. 1. Szemek A férfiak szinte az első pillanatban a… Tovább »

Fürdőruhák kerekded hölgyeknek 2017-ben

A 2017-es évben a Gabi Fresh fürdőruhákat mutatom meg nektek, melyet még a legdundibb nők is hordhatnak, mert nagyon jó fazonúak, ott tartanak, ahol kell és a színeik is nagyon trendik. Kattints az alábbi videóra! A reklám legfontosabb üzenete: új év jött el, de te ugyanaz vagy! És szép vagy! Merj tükörbe nézni!Ha tetszik a… Tovább »

Putyin – a legdrágább divatházakból öltözködik

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, 1952-ben látta meg a napvilágot az akkori Leningrádban – ma már Szentpétervár. A Forbes szerint 2013-ban (és azóta is) a világ legbefolyásosabb embere. 2012. óta az Orosz Föderáció elnöke. Csütörtökön ismét Magyarországra látogat, kíváncsi vagyok, ezen a látogatáson mit fog viselni? Egy kicsit utánajártam, hogy milyen a stílusa, mik a kedvenc márkái,… Tovább »

Így hordd az év színét!

A 2017-es év Pantone által kiválasztott színek közül ma a Pantone 15-0343, azaz a “Greenery”-nek nevezett, vagyis lomzöld színnel fogunk ma közelebbi viszonyt ápolni. Főképp akkor ajánlom, ha a te szerencsehozó színed is a Kakas évében (ITT) a zöld.   A szőke hajamhoz már el is képzeltem egy zöld ruhát magamon. A zöldet egy másik kedvenc… Tovább »

Ezt csináld télen, hogy nyáron tökéletesen nézz ki

Szépészeti beavatkozások télre időzítve, hogy nyáron tündökölhess! A tél javában tart, de már egy-egy naposabb délutánon felsejlik előttünk, talán egyszer végre kitavaszodik és a nyár is megérkezik. Szépek szeretnénk lenni, mégha nem is valljuk be, még talán magunknak sem… A “dögösítést” már télen elkezdhetjük, egy kis diétával (ITT), mozgással (ITT), illetve olyan kezelésekkel, melyeket olyankor… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!