Dundi Angyal

Nemcsak a felhők fölött kék

A kék szín rejtelmei Miért érdemes kék színű ruhát viselni? A kék hideg szín, ami a nyugalmat, a frissességet és a tisztaságot sugallja. A feng shuiban a kék szín a víz elemhez tartozik. A víz elem a karriere, emberi kapcsolatokra van pozitív hatással. Ezért, ha előmenetelünket szeretnék elősegíteni, úgy, hogy közben ne akarjunk átgázolni mindenkin,… Tovább »

Pierce Brosnan imádja duci feleségének minden porcikáját

Pierce Brosnan totál odavan duci feleségéért. Mégha a média mást is próbál sugallni, egyre inkább a természetes, molett, akár dundi nők hódítják meg a férfiak szívét. Mert a férfiak nem akarják, hogy párjuk folyamatosan sanyargassa magát, inkább legyen nyugodt, kiegyensúlyozott és vidám. Ez a kicsit husisabb lányoknál nagyon sokszor alapfelszereltség. 🙂 A hollywoodi hírességek is,… Tovább »

Romantikus szettek tavaszra

Bár a naptár szerint már tavasz van, az időjárás úgy döntött, hogy még ad egy kis teret a télnek, hogy végleg kitombolja magát. De nem árt felkészülnünk arra, hogy akár néhány napon belül akár 20 fok körüli verőfényes napok lehetnek. Egy-egy romantikus sétára, vagy akár randira a virágos rucikat ajánlom. A virágos anyag sokkal nőiesebb,… Tovább »

Így festenek a háztartási eszközök a konyhában – ha divatház tervezi meg őket

Az olasz Dolce & Gabbana divatház és az olasz háztartási gépeket gyártó Smeg összefogásából született csoda. Az olasz Dolce & Gabbana divatház és az olasz háztartási gépeket gyártó Smeg összefogott és megszületett egy szemet gyönyörködtető, a tipikus olasz zsongás életérzést sugárzó, élettel és motívumokkal teli kollekciója, amely a “Szicília is my love” fantázianévre hallgat. Hagyományos… Tovább »

A zöld háromszor

A 2017-es évben a greenery, vagyis lombzöld színárnyalatot választották meg az év színének. És tavasszal miért ne zöldülnénk ki mi is, mint a természet? A zöld szín nyugtat, erősebbé tesz, gyógyít és még az anyagi helyzetünket is pozitív befolyással lehet. Ezért miért ne  hordanánk zöldet? De a zöld színnek is rengeteg árnyalata van. Ezek közül… Tovább »

Ezért viselj pirosat!

Tetszeni akarsz a férfiaknak? Akkor hordj piros színű ruhát! Ma összefutottam egy férfiismerősömmel és azt mondta, hogy legutóbb, amikor találkoztunk, akkor nagyon dögös voltam (és vad – ez az utóbbi észrevétel annyira nem tetszett.) ) Megkérdeztem, hogy miért mondja. Erre azt válaszolta, hogy azért, mert abban a vörös ruhában voltam… Hm. Szóval csak megérte a… Tovább »

Színezd újra a tavaszt!

A színek befolyásolják életünket, hangulatunkat.  Egyes színek felkorbácsolják szenvedélyünket (vörös), mások megnyugtatnak (zöld – ami az idei év Pantone színe is ITT), és olyanok is akadnak, amelyek élénkítenek (sárga). Tavasszal a természet ébred, és mi is: igyekszünk kibújni a szürke-fekete-barna kombóból. Előkerülnek az élénkebb színű, figyelemfelkeltő, jókedvre derítő színes ruháink is. Ma a No Limit… Tovább »

Bazinagy és szupermini táskák a trendik idén tavasszal

2017. tavasza: a mikro- és a hatalmas táskák szezonja lesz. Egyes divattervezők a mini táskákat álmodták meg számunkra idén tavaszra, míg mások a shoppereket, hatalmas méretű (és kicsit) ordenáré szütyőkre esküsznek. Az apróságok és a hatalmasok között semmiféle átmenet nincs. A szélsőség dívik a divatiparban. A legkisebbekbe tényleg csakis a legfontosabb dolgok férnek el: pénz,… Tovább »

Az ördög a részletekben rejlik

Dobd fel a szetted valami aprósággal, amelytől tökéletes lesz. Mitől néz ki egy nő tökéletesen? Mi az, ami megmutatja, hogy jól öltözöl, vagy igazi divatdiktátor vagy? Az ördög a részletekben rejlik! Mutatom példákon keresztül, mi dobhatja fel a szetted.   Színek élénkítenek, feldobják a szettet. 4 #styletips to turn around your everyday look- new on… Tovább »

A meztelen Ashley Graham képe felrobbantotta az Instát

Ashley Graham legprovokatívabb fotói az Instagramon. Szinte minden héten van egy hírem Ashley Graham háza tájáról. Ashley egy kerekded nő, akit nem zavar a narancsbőre, sem az, ha nem fér bele a konfekcióméretű ruhákba. Nem hagyja el magát, rendszeresen sportol, és nem is azt hirdeti, hogy kövérnek lenni jó. Csak annyit, hogy szeretne elérni, hogy… Tovább »

2017 divatirányzata az antifashion

Tegnap az egyik kereskedelmi csatornán néztem egy csajoknak szóló stílusmagazint, amelyben a magát stylistnak nevező férfiú egy mondata megragadt a fejemben: idén az antifashion lesz a divat. Micsoda? Az lesz divat, ami nem divatos? Gondoltam egy picit körüljárom a témát. Antifashion, anti-fashion (mindkét írásmód létezik). Mit is jelent ez a stílusjegy? Magyarul szinte semmilyen anyagot… Tovább »

Amputálták az egyik lábát, de tánca elnyerte a zsűri tetszését

A zsűri először szkeptikusan állt hozzá, aztán potyogtak a könnyeik. Egy orosz táncospár lépett fel egy tehetségkutatóban. De egyikük korábban megsérült, és amputált lábbal állt a zsűri és a közönség elé. Jevgenyij 2012-ben súlyos balesetet szenvedett, amikor a lábát amputálták combból. Azt hitte, soha többé nem fog táncolni. Azonban, táncospárja, Dajra segített neki és sokat… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!