Dundi Angyal

Ez nem az a test, amibe beleszerettél

Laura Mazza, anyuka nyílt levele a férjének. Laura Mazza, 31 éves, két gyermek anyukája. A szülés után megváltozott a teste. Tükörbe nézve úgy gondolja, hogy férjének már nem tetszhet annyira, mint amikor összejöttek. FB-posztját már több, mint 60 000 -en osztották meg. “Ez nem az a test, amelybe beleszerettél” – mondtam neki. A test, amelybe… Tovább »

A születés csodálatos pillanata

Az International Association of Professional Birth Photographers (IAPBP), egy nemzetközi szervezet, mely a születéssel kapcsolatos fotókat gyűjti már 5 éve. Az évente beküldött fotókat díjazza is. 2016-ban több kategóriában is rengeteg fotó gyűlt össze, ezek közül a legkedveltebbeket mutatom meg nektek. A szervezet szóvivője elmondta, hogy a születés fotózása egy nagyon nehéz dolog: természetesen kell… Tovább »

Mi van a kismama táskájában szülés előtt – meglepő különbségek a nagyvilágban

Van egy kolléganőm, már 2 héttel ezelőttre volt kiírva szülni, de tegnap, mikor beszéltünk, még mindig nem volt meg a baba. Hetekkel előtte már ő is állandóan magával hurcolta a holmikat, amik a szüléshez, a szülés utánhoz, a picihez és neki kellenek majd. A nagyvilágban naponta többszázezer nő készül arra, hogy világra hozza a kisbabáját…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!