Dundi Angyal

Ez nem az a test, amibe beleszerettél

Laura Mazza, anyuka nyílt levele a férjének. Laura Mazza, 31 éves, két gyermek anyukája. A szülés után megváltozott a teste. Tükörbe nézve úgy gondolja, hogy férjének már nem tetszhet annyira, mint amikor összejöttek. FB-posztját már több, mint 60 000 -en osztották meg. “Ez nem az a test, amelybe beleszerettél” – mondtam neki. A test, amelybe… Tovább »

12 szépségtitok a világ minden tájáról

Minden ország nőtársadalmának vannak olyan szépségtitkai, melyek anyáról lányra szállnak. Mindenki ismeri őket azon az adott területen, de ritkán jutnak el máshová ezek a titkok. Ma 12 ilyen titkot osztok meg veletek. Ausztrália Az ausztrál nők a korpás és viszkető fejbőr ellenszereként a samponjukba egy csepp teafaolajat tesznek. Ezt inkább otthon teszik meg, ahelyett, hogy… Tovább »

Fénybe öltöztetett testek

Dani Oliver, a fiatal 20. századi fotós imádja a csupasz női testeket. Szereti őket felöltöztetni, nem is akárhogy! Nem ruhát aggat rájuk, hanem fénnyel “öltözteti fel” őket. Az alábbi fotókat a fiatal művész készítette. Az ötletet a párizsi Crazy Horse, az eredeti és hamisítatlan francia cabaret előadásai adták, ahol csupasz női testek, szexi zenék és… Tovább »

Szeresd a te tested, bébi!

A legújabb kampány azt kéri minden nőtől, hogy szeresse a testét! A kampányra Németországban került sor, ahol egy plus size modell és fotós arra kérte az átlagnőket, hogy mutassák meg fehérneműs testüket a világnak és legyenek rá büszkék. Az akciót október 22-én kezdték el és a fotós arra kérte az embereket, főleg a nőket, hogy… Tovább »

Emily Nolan: a dundi, aki meztelenül jógázik

Emily Nolan, a plus size modell már 16 különböző ruhamérettel dolgozott modellként. A legutóbbi projektben meztelen fotók jelentek meg róla, miközben jógázik. A képek elkészültéről és céljáról Emily a blogján mesél. Tanulságos gondolatokat osztott meg, melyet minden kevés önbizalommal rendelkező hölgy számára szeretettel ajánlok: “Sosem volt könnyű nekem. Bár ti, erősnek, magabiztosnak és szeretetre méltónak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!