Dundi Angyal

Nem utazhat, aki túlsúlyos?

Hívni kellett volna a tűzoltókat, hogy lángvágóval vágják ki az utast, mert kövér- mondja az autós. Dupla árat akartak kérni a nőtől, mert túlsúlyos. Az egyik Facebook-csoportban olvastam a történetet, amely igen megbotránkoztatott. Egy fiatal hölgy (Kata) írta a bejegyzést, az ő engedélyével osztom meg veletek. “Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy ide írok, de nagyon magam… Tovább »

És te kövér vagy?

A hivatalos adatok szerint a magyar felnőttek nagy százaléka túlsúllyal küzd, de nem ismeri be. hogy fogynia kellene. Az M1 csatornán nyilatkozott még 2015-ben Török Krisztina a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet főigazgatója, aki azt mondta, hogy annak ellenére, hogy Magyarország felnőtt lakosságának 90 százaléka túlsúlyos, a felmérések szerint a túlsúlyos férfiaknak 64, a túlsúlyos nőknek pedig… Tovább »

A túlsúly, az elhízás, túlzott evési vágy okai

Ma egy érdekes videóra bukkantam. Eredetileg fogyitornát kerestem, de úgy látszik, most erre volt szükség. Egy nyitott akadémia ismeretterjesztő videója került elém “véletlenül” és úgy gondoltam most erre van szükségem, hogy ezeket az infókat megemésszem.   A videón beszélő férfi az elhízás testi és lelki okait osztja meg a nézőkkel. Nagyon tanulságos! Remélem nem haragszol,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!